Najnaprednejša biotehnologija!

Če kupite otroku mobitel mu privoščite še Q-Link Clear...

-------------------------------------- Najnaprednejša biotehnologija!

Q-Lnka več energije, manj stresa, uspešna zaščita pred EM smogom...

--------------------------------------
Najnaprednejša biotehnologija!
NOVO! Q-Lnka Nimbus aktivna SRT, ki deluje na USB priključek...

--------------------------------------
Solpipa: lajšanje in odpravljanje dihalnih težav
Solpipa - lajšanje in odpravljanje dihalnih težav

29,70 €
--------------------------------------
Slonpipa: lajšanje in odpravljanje dihalnih težav
Slonpipa:lajšanje in odpravljanje dihalnih težav za otroke

29,70 €
--------------------------------------
Solpipa 2: plastična varianta Solpipe, ravno tako s certifikatom 2A
Solpipa 2: plastična varianta Solpipe, ravno tako s certifikatom 2A

19,80 €
-------------------------------------- CD VelosiMed Ljubeča pozornost
CD VelosiMed Ljubeča pozornost

22,00 €
9,35 €
-------------------------------------- CD VelosiMed Učenje Ustvarjalnost
CD VelosiMed Učenje Ustvarjalnost

22,00 €
9,35 €
--------------------------------------
CD VelosiMed Nevrovadba
CD VelosiMed Nevrovadba

22,00 €
9,35 €
--------------------------------------
Komplet 3 DD-jev
3 CD-ji

37,40 €
25 €
--------------------------------------
VelosiMed Nevrovadba
CD VelosiMed Nevrovadba nivji 2-6

110 €
37 €
-------------------------------------- Srebrne verižice po izredno ugodnih cenah>
Že za: 15,00 €General IO Banner #2 125x125

Novi modeli Q-Linkov Click to Verify
Nakupovalni pogoji

Osnovni podatki

most-si d.o.o.

trgovina, storitve in svetovanje
Hrib 21
4205 Preddvor

Tel: 04 2555 031   GSM: 040 907 664 ali 040 852 049

e-poštni naslov: info@most-si.com
spletna stran: www.most-si.com, www.qlink.si, www.solpipa.si, www.velosimed.si

Transakcijski račun: 0510 0801 2470 409
Matična številka: 2348942
Davčna številka: SI42950635

Nakup

1. Pravica do preklica naročila
Naročilo lahko prekličete kadarkoli pred prjemom blaga. Pošiljko lahko zavrnete tudi poštarju, ali pa paket preprosto ne dvignete na pošti. Naročilo lahko prekličete po elektronski pošti in sicer na: narocila@most-si.com ali na info@most-si.com, ali pa po telefonu na: 040 907664, vsak dan od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 ure.

2. Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga
Kupec ima pravico, da kupljeno blago zamenja iz naslova enoletne garancije. Enoletna garancija velja za vse izdelke. V primeru vračila kupec sam poravna stroške, nastale ob nakupu vrnjenega artikla. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v originalni embalaži. Izdelke pošljite na zgornji naslov. Po prejemu izdelka vam bomo izdelke zamenjali v najkrajšem možnem času.

Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine v 15-ih dneh od od prejema. Zadoščia tudi, da ponudnika najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga obvestite, da odstopate od pododbe, blago pa vrnete v nadaljnjih 15 dneh. V tem primeru kupec sam poravnava stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artilkla. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Ob oddaji naročila se kupoprodajna pogodba (naročilo) avtomatsko pošlje na kupčev naslov, tako da jo lahko kupec ponovno pregleda in sporoči morebitna nestrinjanja ali popravke na zgoraj navedena sredstva komunikacije (pisno, po elektronski pošti, po stacionarnem ali mobilnem telefonu ali po skypu) Poleg tega je kupoprodajna pogodba (naročilo) v elektronski obliki shranjena na strežniku upravljalca spletnega mesta trgovina.most-si.com in jo lahko kupec ponovno zahteva.Dobava
Naročeno blago ostane do poravnave celotne kupnine v lasti most-si d.o.o. Pridržujemo si pravico dostave proti plačilu samo po povzetju.
Izdelke, ki so na zalogi, vam bomo v najkrajšem možnem času po pošti dostavili na vaš naslov. V kolikor izdelka trenutno ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili.

Dostava
Vse izdelke, ki so na zalogi vam bomo v roku 4-5 delovnih dni po pošti dostavili na vaš naslov. Če vas takrat ni doma, vam bo poštar pustil obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni.

Način plačila

1) Po povzetju.
Poštnemu uslužbencu ali dostavljalcu ob prevzemu izročite gotovino in pošta bo s položnico za vas opravila plačila.

2) Po predračunu
Pri tej obliki plačila vam pošljemo predračun. Ko je plačilo predračuna opravljeno in vidno na našem računu (običajno najkasneje naslednji dan po vašem nakazilu), vam v roku treh delavnih dni pošljemo plačano blago. Lahko nas o nakazilu tudi obvestite. Prednost takšnega plačevanje je v tem, da se zmanjšajo stroški poštnine in poštne provizije v povprečju za dva evra ali celo več.

Cene
Vse navedene cene na spletni strani www.most-si.com so navedene v evrih in že vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne objave.

V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik (most-si d.o.o. ) kupca o tem obvestil. most-si d.o.o. bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Varovanje podatkov
Vaši podatki so pri nas računalniško obdelani in varovani v skladu z vsemi veljavnimi predpisi. Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali prodali tretji osebi, razen ko je to v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in to zahteva uradni pristojni organ.

POZOR! Podatki, ki so objavljeni na spletnih straneh trgovina.most-si.com, so namenjeni izključno splošnemu informiranju in ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri zdravniku. Če menite, da potrebujete zdravniško pomoč, se obrnite na osebnega zdravnika ali ustrezno zdravstveno ustanovo.

Avtorske pravice: Spletno mesto qlink.si je v lasti podjetja most-si d.o.o. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh trgovina.most-si.com, most-si.com, qlink.si, solpipa.si, velosimed.com, kandida.most-si.com vsebujejo avtorsko gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo uredništva.

> Galerija izdelkov
  Navodila za naročanje   Nakupovalni pogoji Info o: most-si d.o.o.      
Hrib 21, 4205 Preddvor  

GSM: 040 907 664, 040 852 049 
e-posta: info@most-si.com